Shakti! Sestre 1 126. epizoda!Virat podseća Hir na njihovu ljubav!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 126. epizoda!Virat podseća Hir na njihovu ljubav!

By  | 

S druge strane, Virat dovodi Hir u hram. Ona iznenađeno gleda njihove silne zajedničke slike poređane ispred i seća se njihovog venčanja u tom hramu, pa sklapa ruke. On viče da je voli i izgovara rečenicu koju je prvi put, kad joj se obratio s krova njihovog fakulteta. On je podseća kako ga je ubrzo posle njen brat pretukao i ona je došla u bolnicu da ga poseti, posle su postali drugari i zajedno vozili bicikl. Zatim joj pokazuje njihove slike s venčanja i iskreno joj govori o svim svojim osećanjima. Kad ju je povređivao, više je bolelo njega nego nju. Shvatio je da je njegova ljubav više od njenog rodnog identiteta i zato njen pol nema nikakve veze za njega. On nju kao nju voli. Hir je skrkhana. Virat je pita zar je zaboravila sve te trenutke. Hir ćuti i razmišlja šta da radi i kako da ode od njega kad ne može, koliko god htela.

Najava: Virat drži Hir za ruku, ali njen stisak oslabi i ona pada s mosta. Parmit i Prito dotrčavaju tu i gledaju u čudu, a Virat viče njeno ime. Hir je pala u vodu.
Je li ovo kraj njenog života?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno