Shakti! Sestre 1 125. epizoda!Virat uspe oteti Hir!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 125. epizoda!Virat uspe oteti Hir!

By  | 

Shakti – 25. 1. 2021. – Virat uspe oteti Hir!

Prevod: Maja.

U prošloj epizodi: Šijam drži Hir blizu sebe i priča joj da hoće da mesec bude ljubomoran kad vidi njihovu ljubav, toliko je voli. Hir mu traži da obeća da će je uvek podržavati, a on to i učini. Hir: “Ova Apsara je od sada samo Šijamova”.
Ona grli Šijama i šapne mu da prekinu da glume, jer ne može više da povređuje Virata. Šijam je oslovi kao “Gulabo” i vodi sa sobom, a Virat odreaguje: “Gulabo? Šta? Dobro, uzmi onda i to ime, ali ne možeš uzeti moje mesto u njenom srcu!”
Šijam tvrdi da je ona Apsara koja jedino njega voli, te neka je testira ako ne veruje. Virat se približava litici i izjavljuje da je već jednom skakao dole i njena ljubav ga je spasila, ali ovaj put možda ne… Iša želi da ga spreči, a Hir posmatra prestravljeno. Virat veli da ga Hir ne voli, zato koja je onda svrha njegovog života. Iša ga pita kakvo je to ludilo. Šijam mu predloži da popričaju; on se približava provaliji i u trenutku da skoči, Hir vikne njegovo ime i objašnjava: “Ako ti skočiš dole, i ja ću za tobom. Ne zato što te volim, nego zato što će ljudi misliti da sam ja ubica i onda će zbog mene biti ukaljan ugled kinara u društvu. Zapamti da ne možeš dobiti ničiju ljubav na silu, prestani s tim!”
Ona se okrene i ode, a Šijam polazi za njom. Virat je zgranut i krene da skoči, ali ga Iša na vreme hvata i odgurne u stranu – na bezbedno. Hir vidi ovo i lakne joj. Virat pita Išu zašto ga je spasila. Ona veli da nije htela dozvoliti da on izgubi život za jednog sebičnog kinara. Šijam upozori Virata da se ne ubije ako voli Hir, jer će onda ona da nosi teret njegove smrti sve do svoje smrti.

Na nekom brdu, Hir sedi usamljena i plače. Ona priznaje: “Niko ne može ući u moj život osim tebe… Virat. Izvini, volim te, nikad neću moći da volim nikoga drugog. Ne bih te nikad volela da sam znala da će mi to naneti tolikog bola. Nisam znala! Ja… Bože, zašto mi dade toliko patnje?!”
Kasnije, Virat stiže na svoju tezgu čaja i kaže Iši da ga čudi što Hir nije marila za njegov pokušaj samoubistva. Iša mu predlaže da ode daleko od Hir kako bi je pridobio natrag.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno