Shakti! Sestre 1 125. epizoda!Virat uspe oteti Hir!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 125. epizoda!Virat uspe oteti Hir!

By  | 

Današnja epizoda počinje sa Viratom, koji odgovara Iši da ne može da se udalji od Hir pošto je puno voli. Iša pojasni da nije mislila da on ode iz njenog života, nego za početak prvo da zatvori tu tezgu čaja i ode odatle te možda joj on bude nedostajao. On je posluša i izjavi da će otići u zoru, samo da svane.

Ujutru, Iša sređuje tezgu i sprema stvari da je napusti – pa pita Virata zašto sprema čaj. On naziva taj čaj poslednjim, za zbogom. Parmit obaveštava svoju porodicu da Virat zatvara tezgu ispred kuće kinara i da se vraća svojoj kući. Ona dodaje da ga niko ne sme ništa ispitivati, već će ga oženiti Išom kad im se bude vratio. Virat ulazi u kuću kinara i posluži ih čajem za rastanak, te priča da su bili zajedno sve dotle – a posle se rastaju zasvagda kad on zatvori svoju radnju. On im daje čaj. Hir dolazi i podržava njegovu odluku da ode. Ona uzima čaj i daje Šijamu da popije, a Virat mu poručuje da Hir voli zaslađen čaj i zato u njemu ima više slatkoće. Hir: “Hir je volela zaslađen čaj, ali Apsara mrzi svaku slatkoću i slad!”
Ona mu naredi da se nikad ne vrati i okrene se da ode, međutim PONOVO njena marama zakači se za njegov ručni sat. Ona zastane kad to vidi i otkači svoj veo s njega, a on išeta napolje zajedno s Išom. Virat sklanja natpis sa tezge i baca ploču, a Iša posmatra Hir uplakano. Hir se isto razneži i zaplače, ali stane iza prozora kad Virat pogleda u njenom pravcu. Ona mu se izvinjava u sebi i razmišlja da je ova patnja manje od one koju bi on zadobio ako bi bio s njom, jednim kinarom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno