Shakti! Sestre 1 125. epizoda!Virat uspe oteti Hir!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 125. epizoda!Virat uspe oteti Hir!

By  | 

Iša uvodi Virata u kola i doveze ih do njegove kuće, ali on samo razmišlja o Hir sve vreme i seća se kad je ona prosila i držala Šijamovu ruku. On otme ključeve kola iz Išine ruke i odveze se odatle.

Onamo, Hir izađe napolje na praznu tezgu čaja i zamišlja ga tu. Nazad, Iša kaže Viratovoj porodici da ga je dovela – ali on je iznenadno oteo ključeve vozila od nje i odvezao se. Zabrinula se da ne učini nešto pogrešno. Parmit sedne u šoku. Sant Bakš zove nekog iz milicije da dovede Virata po svaku cenu u roku od jednog časa, pa teši Parmit da će sve biti u redu. On šalje i sina Dalđita da ga nađe.
Angel kaže Hir da je poslala Šijama u Amritsar sa ostatkom skupine, jer njihovo drugarstvo neće uspeti ovde. Ona je šalje da prosi s kinarima.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno