Shakti! Sestre 1 127. epizoda!Angel i kinari istuku Virata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 127. epizoda!Angel i kinari istuku Virata!

By  | 

Shakti – 27. 1. 2021. – Angel i kinari istuku Virata!

Prevod: Maja.

U prošloj epizodi: Prito i Harak Sing stižu u kuću prije i prijatelja, gde saznaju da policija uveliko traga za Hir i Viratom. Prito kaže da su dosad pokušavali da ih razdvoje, a sada treba da ih spoje – jer se ona plaši da će u suprotnom zauvek izgubiti njih dvoje. Parmit je zgranuta i pita je šta to priča. Njen muž je isto zbunjen. Prito kaže da ih moraju ubediti da veruju da su stvoreni jedno za drugo i da imaju prava na zajednički život. Parmit tvrdi da moraju da ih rastave, a ne sastave. Harak objašnjava da će da ih samo privremeno spoje tako da Hir izađe iz sveta kinara, a posle će je oni odvesti daleko od Virata tako da on neće uspeti da je pronađe. Iša se slaže s tim i podržava ovaj predlog.

S druge strane, Virat dovodi Hir u hram. Ona iznenađeno gleda njihove brojne zajedničke slike poređane ispred i seća se njihovog venčanja u tom hramu. On viče da je voli i izgovara istu rečenicu koju je prvi put, kad joj se obratio s krova njihovog fakulteta. On je podseća kako ga je ubrzo posle njen brat pretukao i ona je došla u bolnicu da ga poseti, posle su postali drugari i zajedno vozili bicikl. Zatim joj pokazuje njihove slike s venčanja i iskreno joj govori o svim svojim osećanjima. Kad ju je povređivao, više je bolelo njega nego nju. Shvatio je da je njegova ljubav više od njenog rodnog identiteta i zato njen pol nema nikakve veze za njega. On nju kao nju voli. Hir je skrkhana. Virat je pita zar je zaboravila sve te trenutke. Hir ćuti i razmišlja šta da radi i kako da ode od njega kad ne može, koliko god htela.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno