Shakti! Sestre 1 127. epizoda!Angel i kinari istuku Virata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 127. epizoda!Angel i kinari istuku Virata!

By  | 

Današnja epizoda nastavlja se s Viratom, koji ubeđuje Hir da ga je ona učinila vernikom i da on zbog nje veruje u Boga – koji je svedok njihove ljubavi i svih tih trenutaka. On veli da bi Bog poslao kinare u skroz drugi univerzum da nije hteo da budu u istom kao ostali ljudi, pa moli Hir da se zakune u njega i njegovu ljubav da nema nikakva osećanja prema njemu. On joj pokazuje slike i pita je zar joj to ništa ne znači, ZAR JOJ ON NIŠTA NE ZNAČI. Hir odgovara da se seća svega, od njihovog prvog susreta i sve posle toga. Ponavlja da se seća svega i skrkha se, sruši se na zemlju u suzama. Virat je preklinje da ne plače.

Na putu, poglavica kinara Angel ugleda Viratovo vozilo blizu šume i zaustavlja kola te šalje svoje udruženje kinara da ih pronađu. Ona izjavljuje da će danas pokazati Viratu šta kinar može da uradi.

Ispred hrama, Hir odgurne Viratovu ruku i vikne da nije zaboravila ništa i da je svesna da je kinar – to ne može da zaboravi. Nastavlja kako nema prava da ruši sve njegove veze u životu i ne želi da bude sa njim. Virat pita zašto. Hir kaže da je on podseća na njenu rodnu istinu, ne bi ga volela da ju je ranije saznala. Virat je zgranut. Iša, Parmit i Sant Bakš su u kolima. U drugima su Prito i njen muž Harak Sing.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno