Shakti! Sestre 1 127. epizoda!Angel i kinari istuku Virata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 127. epizoda!Angel i kinari istuku Virata!

By  | 

Hir govori Viratu da je otišla od njega jer mu ne može pružiti sreću, naslednike njegovoj porodici niti bilo šta drugo, i to će i on da shvati jednog dana i da se pokaje što je istrošio svoj život sa njom. Ona se dere da će njegov život biti razoren s njom, a to ona NE DOPUŠTA. Ona neće da ga vidi slomljenog. Njoj je žao što su se i Harman i Somija na kraju razdvojili. Angel šalje kinare da ih nađu. Hir preklinje Virata da okončaju ovu vezu kako bi oboma život bio lagodniji u budućnosti, neka on ode iz njenog života. Ona plače. On prihvata i kaže joj da položi 2 ispita ako želi da napusti njegov život.

Prvo, Virat uzima neki prut iz hrama i zapali ga te daje Hir da tom vatrom/ognjem spali sve njihove zajedničke slike. On joj kaže da uradi to kako bi se sva njegova nada o njihovom zajedništvu ugasila, a kako bi njeno kajanje izgorelo. Oni se gledaju… Hir mu se izvinjava u sebi i prihvata da uradi ovo da ga izbaci iz svog života. Ona spali sve slike i pita koji je naredni ispit. Angel se umori od trčanja po šumi i sedne pitajući se gde li su oni otišli, pa oseti dim i poziva kinare da idu u tom pravcu. Polaze. Parmit i Sant Bakš isto vide plamen i zaključe da se tamo nešto događa.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno