Shakti! Sestre 1 127. epizoda!Angel i kinari istuku Virata!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 127. epizoda!Angel i kinari istuku Virata!

By  | 

U šumi, Virat pohvali Hir da je prošla prvi ispit i ušeta u hram te joj priđe noseći papire za razvod. On joj kaže da potpiše to sad pred očima božanstva u hramu i da se zauvek izgubi iz njegovog života. Daje joj hemijsku olovku i kaže da treba da skončaju svaku vezu pred svetim mestom i nebesima. Hir se seća njihovog venčanja i uzima olovku vidno uznemirena. Virat je pita o čemu razmišlja. Hir je neodlučna; u tom trenutku, Angel dojuri i zvekne Virata po glavi. On se sruši. Hir ispusti papire na zemlju i vrisne njegovo ime. Angel kaže Viratu da je danas prevršio svaku meru i dosta su trpeli, ali on sada neće biti pošteđen. Kinari staju uz nju i tuku ga. Hir se jezi osetivši njegov bol i preklinje ih da prestanu. Jedna skupina kinara tuče Virata, a druga hvata Hir i zaustavlja je. Virat kaže Hir da ju je voleo u ovom životu i zato se neće braniti kad ga kinari tuku (pošto je i ona sama kinar). Hir ih ubeđuje da ga ne tuku i pokazuje da je on doneo papire za razvod da okonča njihov odnos. Niko je ne sluša i tuku ga motikama. Virat zahvaljuje Angel što ga tuče jer mu je tako pokazala da Hir oseća njegov bol i da ga još uvek voli. On viče: “I love you, Heer!” (Volim te, Hir!)

Najava: Na mostu, Virat drži Hir za ruku – ali njen stisak slabi i ona pada u vodu. On vikne njeno ime, a porodica dolazi i gleda zatečeno.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno