Shakti! Sestre 1 147. epizoda!Hir spremna da promeni pol!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 147. epizoda!Hir spremna da promeni pol!

By  | 

Shakti – 24. 2. 2021. – Hir spremna da promeni pol!

Prevod: Maja 🙂

Virat gurne Hir i krene da baca stvari na nju. Hir i dalje viče da je ona njegova Hir. Ne staje. Ona trpi povrede i prima batine. On uzima vazu i krene da je baci na nju, ali mu ona hvata ruku i pokušava da ga ubedi da je sasluša. Virat odgurne Hir, podigne vazu i baci je ka njoj. Hir se izmakne u stranu na vreme. On hvata Hir i gurne je na vrata, a zatim na dvosed. Ukućani uspevaju da slome vrata, zajedno s Akšejem, te ulaze unutra i zaustavljaju Virata uhvativši mu ruke. Virat viče na Hir: “Moja Hir je umrla zbog tebe, ti mi nisi dozvolila da je spasem! Ubiću te!”

Hir prilazi Viratu i kaže da je u redu ako je nije prepoznao. Virat se dere da će je ubiti. Hir kaže da će on biti kažnjen ako nju ubije, zato je bolje da ona sama sebe ubije. Ona mu kaže da će otići zauvek iz njegovog života i da je neće spasiti ni danas kao što nije uspeo tog dana. Akšej je u čudu i preklinje je da stane. Hir mu zabranjuje da se meša, te prilazi prozoru i naginje se da ispadne odatle. Ona opet kaže Viratu da odlazi od njega zauvek. Parmit vrisne. Svi su zgroženi. Hir zamalo da padne kad joj neko uhvati ruku i povuče je natrag; ona pomisli da ju je Virat spasao, ali to je zapravo dr Akšej, koji je ispituje da li je poludela i odvodi je sa sobom u glavni hodnik kuće gde je smiruje i smesti.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno