Shakti! Sestre 1 150. epizoda! Hir se suprotstavlja Iši!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 150. epizoda! Hir se suprotstavlja Iši!

By  | 

Shakti – 1. 3. 2021. – Hir se suprotstavlja Iši!

Prevod: Maja 🙂

Parmit kuva u kuhinji, Iša ulazi unutra krišom njoj s leđa i udari je nekom motikom po glavi tako da je onesvesti. Parmit padne na zemlju. Iša uključuje plin. Virat leži na krevetu zavezan u svojoj prostoriji, Iša ulazi i daje mu jaku količinu injekcije da bi ga učinila još nasilnijim. Svesna je da će on nešto učiniti u takvom stanju. Ona mu namerno odveže užad s ruku i izgovori: “Tvoja Hir je umrla zbog mene i sad si bespomoćan”.

Virat se naglo probudi čuvši ovo i krene da viče da će da je ubije. Iša ostavlja nož ispred vrata i brzo odjuri odatle, sakrivši se. Hir ulazi u kuću, koja je ispunjena gasom, i ugleda Virata s nožem u rukama. Ona ga preklinje da je prepozna i tvrdi da je ona njegova Hir. Virat joj ne veruje i histerično viče da je njegova Hir mrtva, a ONA MORA DA STRADA TAKOĐE. Hir je zgranuta. On je napada nožem, ona se izmakne i pokuša da pobegne. On se dere. Iša leži na zemlji praveći se da je bez svesti, te posmatra ovo krajičkom oka i razmišlja kako Virat neće biti kažnjen ako ubije Hir jer će reći da je to učinio pošto je mentalno nestabilan. Ona se naslađuje i nada da će Hir da ode daleko od njih zasvagda ovog puta, a onda će Virat biti slobodan za nju/Išu. Virat trči za Hir.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno