Shakti! Sestre 1 151. epizoda! Akšejeva porodica otkrije istinu o Hir!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 151. epizoda! Akšejeva porodica otkrije istinu o Hir!

By  | 

Shakti – 2. 3. 2021. – Akšejeva porodica otkrije istinu o Hir!

Prevod: Maja 🙂

Arčana zove Hir da dođe kući pošto je iščekuju toliko dugo, kao i bebu Kuhu. U bolnici, Đagi sreće svog brata Akšeja i pita ga kome sprema tu operaciju promene pola. Akšej nešto promrmlja i povede ga kući rekavši da moraju da budu tu da dočekaju majku. Požuruje ga i oni odlaze. Kod kuće, Hir se sreće sa njom i dodiruje joj stopala te pita zašto se vratila sa svog puta dan ranije. Ova je pita kako je povredila čelo. Hir se seti kad ju je Virat povredio u svom gnevu i zaćuti. Ova je gleda zbunjeno. Arčana kaže da je to sigurno bilo kad je Hir ušla u požar da spase Kuhu. Hir se slaže s njom oko ovoga, te uzima ključeve kuće i vraća ih natrag pravoj gazdarici. Ova ih uzima i započinje svoj govor: “Znaš li da čovek, kad je negde sam sa sobom, razmisli o nekim stvarima malo bolje? Tako sam i ja. Hir, ti me puno voliš i nazivaš majku. Iako sam Akšejeva i Đagijeva majka, i ti me tako posmatraš i u tebi sam i ja uočila svoju kći. Zato želim da ti nešto saopštim. Htela bi da zaboravim prošlost, da prihvatim Akšeja i njegovu kći? To ti je bila želja, zar ne?”

Hir se obraduje i kaže da je dr Akšej jako dobar čovek i zaslužuje njenu ljubav, kao i mala nedužna Kuhu.
Ova se nasmeje i odvraća joj: “Važi, mogu da prihvatim svog sina Akšeja nazad i da mu oprostim, samo pod jednim uslovom. Hoćeš li da ga prihvatiš?”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno