Shakti! Sestre 1 152. epizoda! Akšej i Hir izbačeni iz kuće!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 152. epizoda! Akšej i Hir izbačeni iz kuće!

By  | 

Shakti – 3. 3. 2021. – Akšej i Hir izbačeni iz kuće!

Prevod: Maja 🙂

Akšej smiruje svoju majku i pokušava da izusti nešto, ali mu ona kaže da njegova kći neće biti kažnjavana za njegove grehe i neće joj dopustiti da pođem putem pobunjenika nalik njemu. Ona otrgne bebu Kuhu od Hir i izjavi da je od danas Kuhu njena odgovornost, lično će je odgajiti. Prihvatila je svoju unuku. Hir se obraduje i pomisli kako je u redu što nije prihvatila nju, no dragoceno je to što je napokon prihvatila svoju unuku Kuhu. Akšej gleda iznenađeno. Majka mu kaže da je prihvatila njegovo dete, ali za njega nema mesta. Ona ga tera iz kuće i naredi mu da povede Hir sa sobom. Akšej je zapanjen i pita je šta to govori. Ona viče da je njena kuća ukaljana zbog njega i šalje Đagija da im spremi stvari i da ih izbaci napolje. Zatim se obrati Arčani da očisti Kuhu (obred šudikaran, za čišćenje, poznat nam otpre kad ga je Parmit organizovala za Hir pre svadbe, zato što je Hir u detinjstvu živela sa kinarom Somijom – prim. prev.).

Akšej je slomljen i pita kako može da živi odvojen od Kuhu, svoje kći. Hir se isto buni i preklinje je da ne odvaja oca od deteta. Ona brani Akšeja i kaže da on to nije zaslužio. Akšej moli majku da zastane i da promisli, ali ona ga odbije i prođe pored njega strogo. Otide. Đagi iznosi prtljag Hir i Akšeja napolje i govori bratu da mu ne može pomoći pošto je majčina reč poslednja. Akšej ga razume i zamoli da se pobrine o Kuhu. Ovaj prihvata i ode. Hir hoće da se vidi s Kuhu još jednom, ali Arčana je zaustavlja i izbaci iz kuće rekavši da je ona kriva za ovo i da se šudikaran odvija zbog nje. Arčana zatvara vrata. Drago joj je da je Hir izbačena iz njihove kuće. Hir odluči da se vrati svojoj kući i pođe, ali Angel joj staje na put opkolivši je zajedno s ostalim kinarima i pita je kuda ide. Prave zvuke i pljeskaju, oslovljavaju je “Apsara”. Hir gleda zgranuto. Angel se smeje grahotno i pita je zar je mislila da će joj dopustiti da sad samo tako ode. Hir je odgurne i odbija: “Sklonite mi se s puta. Sve je gotovo sada, moja istina je otkrivena pred porodicom Kaul. Šta još želiš?”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno