Shakti! Sestre 1 153. epizoda! Virat donosi zapanjujuću odluku!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 153. epizoda! Virat donosi zapanjujuću odluku!

By  | 

Shakti – 4. 3. 2021. – Virat donosi zapanjujuću odluku!

Prevod: Maja 🙂

Hir uvodi Virata, koji je u kolicima i sav pogubljen, u vikendicu. Vozač unosi njihove stvari unutra i želi im prijatan boravak. On ode, a Hir zastane da se pomoli Bogu za Viratov oporavak i blagosilja Virata. Ona namerava da nastavi s pokušajima da mu vrati pamćenje i da ga oporavi. Napolju, Virat otvara oči i gleda oko sebe. Hir pleše pred njim, pa se skriva i pita ga da je pronađe. Ona prilazi bazenu i poprska ga vodom, te ga doziva. Virat ustane iz kolica čuvši to i pita gde je ona. Hir ugleda razbojnike u prolazu, a oni je opkole i gurnu u stranu. Jedan od njih baci Virata na pod. Hir vikne njegovo ime, pa uzme u ruke neki obližnji štap i počne da ih tuče. Ona ih se bori. Virat ustane s tla i pogleda ovo, te mu pred očima izađe prizor na neke stvari iz prošlosti i on se seti svega. On se seti kad je Angel gurnula Hir u vodu, a sad isto tako neki razbojnik gurne Hir (ka bazenu). Ona padne, Virat ne uspeva da joj uhvati ruku. Razbojnici uskaču u vodu i pokušavaju da je udave, ali ih Virat pretuče i spasava Hir. Ona otvara oči i zagrli ga. Iša doziva Virata i potom ga ugleda u vodi pored Hir, kako se grle. Ona ode odatle.

Kasnije, Virat i Iša se zajedno vraćaju kući. Ukućani se obraduju kad ga zapaze na nogama zdravog i pravog, te ga izgrle i izljube. Parmit je oduševljena i plače od sreće. Iša potvrđuje da se Virat oporavio. Virat moli majku da ne plače više jer ju je već dovoljno povredio, a sad je doneo odluku. Angel stoji kod prozora ispred kuće i sluša ih.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno