Shakti! Sestre 1 154. epizoda! Virat raskida s Hir pred ukućanima!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 154. epizoda! Virat raskida s Hir pred ukućanima!

By  | 

Shakti – 5. 3. 2021. – Virat raskida s Hir pred ukućanima!

Prevod: Maja 🙂

Kod kuće, Hir je sva srećna i razmišlja šta da spremi za ručak. Rohan joj predlaže da spremi pilav budući da je prošlo nekoliko meseci otkako ga nije okusio, a njene ruke su zlatne. On se razneži i gleda je dirnuto, sa suzama u očima. Hir ga grli, briše mu suze i moli ga da više nikada ne plače. Ona obećava da će mu spremiti pilav i da će ostati uz njih zauvek. Akšej sedi zabrinuto i zamišljen je. Prito mu prilazi kad zapazi to i pita ga šta je bilo. Akšej slaže da nije ništa. Prito se oseti uznemireno i pita zašto se vreme odjednom promenilo, kao da dolazi neko nevreme. Akšej najzad priznaje da brine otkako je video da se Hir sama vratila kući – ona je rizikovala svoj život za Virata, a on ju je ostavio da se sama vrati. On se pita šta ako mu je majka nešto rekla pošto ona ne voli Hir. Čuvši ovo, Hir im prilazi i pita ih zar i dalje misle o tome.

Ona uzme Akšejev telefon i zove Virata. Iša se javlja. Hir traži Virata. On se javlja. Hir mu kaže da se njena porodica brine da će je on ostaviti. Virat potvrdi da je to njegov naum, no Hir samo prasne u smeh i poziva ga na ručak u njenu kuću – sprema pilav. Virat pristaje da dođe i kaže joj da spremi više hrane pošto će doći sa svojima. Hir se složi i prekine vezu, te saopšti svojim ukućanima da mora spremiti pilav svima i obući se kao nevesta za svog muža. Virat kaže svojima da će prekinuti ovu vezu kako priliči – učtivo, jer se Hir prema njemu ophodila učtivo i pristala je da ga izleči svojim povratkom. On zamoli majku da bude njegova snaga i da ga bodri ako on poklekne, jer ovo nije laka odluka za njega. Angel ih prisluškuje i raduje se misleći kako će ovo saopštenje da razruši Harakovu porodicu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno