Shakti! Sestre 1 178. epizoda! Hir radi kao Viratova služavka!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 178. epizoda! Hir radi kao Viratova služavka!

By  | 

Shakti – 5. 4. 2021. – Hir radi kao Viratova služavka!

Prevod: Maja 🙂

Ujutru, u Viratovoj novoj kući, Hir dolazi u kuhinju i ispituje poslugu da li je sve spremno. Služavka Mina potvrdi. Hir im pomaže da postave hranu na poslužavnik i dodaje: “E da, Mina, ujutru Virat voli da…”
Mina i Rađu je pogledaju zaprepašćeno. Hir zastane setivši se Viratove naredbe da mu se obraća s poštovanjem, pa nastavi: “Hoću da kažem – gospodin Virat ima naviku da ujutru pije čaj. Zato, spremite mu jedan dobar čaj od đumbira. U redu?”
Mina se složi. Hir dodaje: “I još, nakon doručka, očistite lepo kuhinju. Gospođa ne voli da vidi nijednu mrlju. Odnesite im hranu!”

Rađu se složi i polazi s njom u trpezariju, gde Parmit i Sant Bakš sede za stolom i razgovaraju. Parmit će: “Ništa ne razumem šta Virat radi”. Sant Bakš je smiruje: “Stani, Virat ti je obećao. Ne bi te lagao!”
Parmit je i dalje u neverici: “Dete poštuje obećanja data majci sve dok se ne zaljubi. A onda sva obećanja krene da krši. Samo hoću da kažem da treba da izbacimo Hir iz ove kuće!”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno