Shakti! Sestre 1 179. epizoda! Somija vraća Simran kući!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 179. epizoda! Somija vraća Simran kući!

By  | 

Shakti – 6. 4. 2021. – Somija vraća Simran kući!

Prevod: Maja 🙂

Hir donosi Viratu frape od banane i jagoda, ali ga zatekne kako pije čaj koji mu je spremila Parmit. Ona ga podseća da joj je rekao da ne pije čaj rano ujutru i da ju je terao da mu donese frape. Virat je pita da li je to od njenog novca. On odbija da pije taj frape i zapoveda joj da raspremi njegovu sobu. Parmit isto naređuje Hir da dobro sve sredi. Hir se složi i ode.

U Harakovoj kući, Mahi ugleda Simran i besno je pita šta radi tu te zar se nije preselila kod nekih prijatelja. Somija dolazi i objašnjava da ju je ona dovela tu. Mahi podseća da Simran nosi tuđe dete u svojoj utrobi i da ju je Rohan oženio jer ga je Hir preklinjala radi ugleda Viratove porodice; a posle Simran je tako uzvratila da nije prihvatila Hir nakon saznanja njene rodne istine. Somija smireno kaže Simran da sedne. Simran popije vode. Somija govori da će Rohan porazgovarati s njom da bi razrešili svoje razmirice. Mahi je pita zar misli da će Simran razgovarati. Somija smatra da porodica treba da je prihvati zarad te bebe.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno