Shakti! Sestre 1 179. epizoda! Somija vraća Simran kući!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 179. epizoda! Somija vraća Simran kući!

By  | 

Natrag, Hir ulazi u Viratovu sobu i sve lepo očisti. Ona pomisli da će mu se dopasti, no Virat besno bane unutra i pita šta je ovo. Hir odgovara da je uredila kutak po njegovoj želji. Virat viče da on to mrzi, pa ko joj je rekao da ovako on želi. On baca cveće i sklanja prekrivač. On baca uzglavnike na pod, pa je tera da ponovo sredi sve. Hir se rastuži. Virat je pita da li je izgubila i čulo sluha. Hir se brecne i pita ga zašto radi ovo, kakvo je to ophođenje. Virat je pita zar se rastužila zbog neuredne prostorije – a ne zbog njihovog neurednog života. Hir ga pita da li joj se sveti. Virat poriče i odvraća da će joj samo pomoći da ga zamrzi i da se lakše odvoje jedno od drugog. On kaže da ju je zavoleo uprkos njenoj rodnoj istini, nije mu jasno zašto ne mogu da ostanu zajedno. On je podseća da je htela da obavi i operaciju. Hir kaže da ne mogu jer je to najbolje za njega i njegovu porodicu, zarad njihove bezbednosti u budućnosti. Virat zapreti da će joj uzvratiti patnju koju mu je nanela. Dosta mu je svega. On udara o zid i baca odeću s polica na pod. Parmit se nasmeje čuvši ovo. Virat joj kaže da pospremi sobu. Hir se popne na sto da bi stavila neku vreću na policu, ali se saplete i padne. Ona vrisne, on joj pruži ruku. On joj kaže da bude spretnija ubuduće, dosta mu je njenih padanja. Kasnije, Parmit kaže mužu da treba da nađu Viratu dobru devojku. Sant Bakš ipak veruje da treba da se još malo strpe.

Kod Haraka, Prito i Harak Sing dolaze u glavnu dvoranu kuće. Simran pokuša da im dodirne stopala iz poštovanja. Prito je zaustavljava i kaže da ne čini to pošto je trudna. Harak Sing je blagosilja. Somija dođe kod Rohana i kaže mu da je Simran stigla. On pita da li ju je Simran uvredila. Somija odgovara da nije već je došla na njen poziv.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno