Shakti! Sestre 1 179. epizoda! Somija vraća Simran kući!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 179. epizoda! Somija vraća Simran kući!

By  | 

Htela bi da se sretnu. Rohan sedne pored Simran, oni se gledaju. Somija kaže Simran da je njeno i bebino prisustvo povoljno za njihovu porodicu. Želi da joj obezbedi da dobije ljubav i pažnju koju zaslužuje. Zamoli je da ostane sa njima. Prito kaže Simran da zna da nije htela da bude blizu Hir i da je zato napustila njihovu kuću. Predlaže joj da ostane uz njih budući da je sada tu Somija, neka veruje u Somiju. Simran ustane i izvini se Prito.

Potom se izvini Somiji što se loše ophodila prema Hir po saznanju njene rodne istine, a zaboravila je kako se Hir dobro ponašala prema njoj uvek. Somija joj oprašta i daje priliku za nov početak, za ispravku. Simran se izvinjava i Rohanu zbog svog nedoličnog ponašanja. Rohan joj oprašta i kaže da može imati loš uticaj na bebu ako plače. Somija joj kaže da se pripremi za babine i da će dobiti puno poklona za bebu tom prilikom. Ona kaže Rohanu da spremi neki dobar poklon za bebu (običaj darivanja novorođenčadi, s tim da kod njih se beba nije još uvek ni rodila – baby shower/godh bharai). Rohan se nasmeje i potvrdi. Simran je primljena nazad u porodicu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno