Shakti! Sestre 1 187. epizoda! Harman se ušunja u Somijinu sobu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 187. epizoda! Harman se ušunja u Somijinu sobu!

By  | 

Shakti – 15. 4. 2021. (1220. epizoda) – Harman se ušunja u Somijinu sobu!

Prevod: Maja 🙂

Parmit hvata Hir za ruku i odvodi je u zasebnu prostoriju naređujući joj da napusti Virata jednom zasvagda budući da Virat neće prihvatiti Najan sve dok je Hir s njima, a ona ne želi da istina njenog identiteta (interseksualnost) izađe pred Kamini i Najan. Hir je podseća kada ju je pre par meseci ona lično terala da se vrati u Viratov život, a ova je lažirala svoju smrt da bi ih zauvek napustila. Parmit se seća kad je pokušala da otme Hir i da je dovede svojoj kući da bi izlečila Viratovo psihičko stanje, pa se suprotstavila Prito: “Vi ne možete danas da odvedete Hir odavde, zato što sada pred Hir ne stoji Parmit Sing već jedna majka koja ima sina čiji je život u njenim rukama. Hir mora sada da pođe sa mnom natrag u Viratov život!”

Sada, Hir nastavlja svoju priču: “I ovog puta mi Vaš sin ne dopušta da odem, a ja hoću da odem. Svakako ću otići toliko daleko da se NIKADA NEĆU VRATITI. To je moje obećanje Vama!”
Parmit smatra da je tako najbolje i savetuje je da ode iz kuće sutradan ujutru kad Virat bude pošao na jutarnje trčanje. Onda joj kaže da izađe iz sobe malo kasnije. Ode. Hir se sruši na krevet u suzama misleći da neće stati ma koliko je on bude zaustavljao, pošto je za nju najvažnija njegova sreća i bezbednost. Ona traži “shakti” (snagu) od Boga da stvori toliku mržnju u Viratovom srcu da je on zauvek zaboravi.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno