Shakti! Sestre 1 192. epizoda! Virat ne veruje Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 192. epizoda! Virat ne veruje Hir!

By  | 

Shakti – 21. 4. 2021. (1225. epizoda u Indiji) – Virat ne veruje Hir!

Prevod: Maja 🙂

Pošto je lekarka zaglavljena u saobraćaju, Somija mora da porodi Simran. Lekarka i Somija su na video pozivu, ova joj daje instrukcije kako treba da se obavi porođaj. Harman je uz Somiju i teši je da ne brine, pošto je porodila i Šano. Somija juri da donese toplu vodu i krpu, ali Harman kaže da će on. Pomaže joj. Ona krene da mu objašnjava put do kuhinje, međutim on je podseća da se on rodio u toj kući i da sve zna. On joj donosi toplu vodu i maramu.

Somija pomaže Simran, koja se najzad porodi – rodila je devojčicu! I lekarka i Somija se obraduju i nasmeju. Harman se priseti kako je Prito ranije mrzela Somiju i kako je zanovetala da će biti loše pošto je Somija porodila Šano. Somija uzima bebu u naručje dirnuta i pokazuje bebicu Harmanu. Harman se razneži i kaže joj da mu puno nedostaju Aditja i Soham. Somija se priseti Aditje, a onda i Surbine smrti na porođaju i Surbine molbe Somiji da obeća da će čuvati Sohama do svog poslednjeg daha. Somija zaplače i seća se svih trenutaka sa Sohamom iz detinjstva, kako ga je spasila od Varuna i borila se za njega. Harman se nasmeje i pogleda bebu zadivljeno. Somija stavlja bebu uz Simran i čestita joj – ušlo je bogatstvo u njihovu kuću. Simran zaplače od sreće i zahvali se Somiji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site