Shakti! Sestre 1 214. epizoda!Virat dolazi da spasi porodicu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 214. epizoda!Virat dolazi da spasi porodicu!

By  | 

Shakti – 17. 5. 2021. (1247. epizoda u Indiji) – Virat dolazi da spasi porodicu!

Prevod: Maja 🙂

Harakova porodica je i dalje zatočena. Prito pita Angel zar nema ni toliko ljudskosti da odvede Virena na lečenje. Angel pita gde je bila njena ljudskost kad ju je policija uhitila. Prito je podseća na njene grehe i pita šta joj je Viren učinio, savetuje je da se bolje preda policiji. Angel se smeje i upozorava da će ih upucati te će svi oni da postanu istorija, a i njeni sin i snaja mogu da budu mrtvi za koji tren. Ona sedne da broji novac. Virat stiže ispred kuće i obećava samom sebi da neće dozvoliti da se išta loše desi ovoj porodici, on je spreman da se bori za njih i da ih izbavi. Unuta, Viren se hvata za upucanu nogu i vrišti u bolovima. Angel se iživcira što ne može na miru da izbroji novac od njega, stoga naređuje nekom od razbojnika da ga odvede u drugu prostoriju. Virat ulazi unutra prerušen u razbojnika (nosi odeću kao oni i masku preko lica), pa odvede Virata u drugu prostoriju i kaže ostalim razbojnicima da izađu malo ispred da predahnu a on će da pazi na ukućane. On uđe natrag kod njih i skine masku s lica, ovi se iznenade kad ga ugledaju i pitaju ga kako se ušunjao. Virat ispriča kako je udario nekog razbojnika u glavu i uzeo njegovu odeću. On ih smiruje i govori im da ne brinu, ali izjasni se da je i Hir oteta i da on sumnja na bratovljevu (Dalđitovu) umešanost u sve ovo. Ukućani su zabezeknuti, Mahi plače. Virat ih teši. Harak ga moli da odvede Virena u bolnicu nekako, brinu se za njega. Virat ih uverava da će srediti nešto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U drugoj kući, Simran primeti Dalđita kako razgovara s nekim i izlazi iz kuće. Parmit pokuša da ga zaustavi da ga posluži mango napitkom, ali ovaj odbija i izlazi napolje. Simran čuje Dalđita kako priča s Angel preko telefona i poručuje joj da dolazi kod nje da joj donese pasoš/putovnicu.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site