Shakti! Sestre 1 224. epizoda! Parmit je izdajica koja radi za Angel?!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 224. epizoda! Parmit je izdajica koja radi za Angel?!

By  | 

Shakti – 28. 5. 2021. (1257. epizoda u Indiji) – Parmit je izdajica koja radi za Angel?!

Prevod: Maja 🙂

U toku su pripreme za venčanje Harmana i Mahi, Harman sve vreme razmišlja kako čini ovo zbog Angel. Prito pokrije Mahi svadbenim velom i nevoljno smešta nju i Harmana da sednu jedno pored drugog. Simran stoji pored njih i gleda ih. Mahi govori Harmanu da se njih dvoje ponovo venčavaju i da izgleda čudno, ali joj prija. Htela je da bude s njim. Harman se nasmeši kratko i potvrdi, a Virat predlaže da puste zabavne pesme da svi zaplešu. Svi plešu, a Harman i Virat krišom uzmu svima telefone i odnesu ih u stranu. Glasna je muzika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Virat se pomeri u stranu i stavlja telefone na sto, pa razmišlja da ih sve proveri pažljivo. Mahi ga primeti i pomisli šta on radi tu, čudi se. Ona i dalje drži telefon u svojoj ruci i hoda prema Viratu, međutim Harman je zaustavlja i uzima joj telefon iz ruku govoreći joj da pleše s njim. On glumi da sada želi da ispuni s njom trenutke koje je Virat sinoć ostavio nepotpune. On se ponudi da pleše s njom. Mahi se obraduje i pleše s njim. Virat proverava svačije telefone.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site