Shakti! Sestre 1 235. epizoda! Virat i Somija se udruže da poraze Mahi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 235. epizoda! Virat i Somija se udruže da poraze Mahi!

By  | 

Shakti – 10. 6. 2021. (1278. epizoda u Indiji) – Virat i Somija se udruže da poraze Mahi!

Prevod: Maja 🙂

Somija primeti Harmana kako prisluškuje i zato se izvinjava Mahi, hvata joj ruku brižno i traži od nje da joj oprosti zbog ovog nesporazuma. Mahi je zbunjena i pita se šta je sa Somijom. Harman dođe tu i govori Mahi da se ovo neće ponoviti i da je niko više neće povrediti. On joj se takođe izvinjava i moli je da ne ide iz kuće. Mahi odgovara da je za nju dovoljna njegova reč tako da neće otići, odlučila je da ostane. Somija hvata Harmanovu ruku i predlaže Harmanu da pođu u svoju sobu, da puste Mahi da spava. Harman i Somija se osmehnu jedno drugom te krenu ka izlazu, a Mahi, besna što ih vidi tako zajedno, u rastrojstvu sruši saksiju s cvećem i hvata se za glavu odglumivši da joj je pozlilo. Harman u istom trenutku ispusti Somijinu ruku i pojuri da pridrži Mahi, on je hvata u svoje naručje. Mahi krije svoj osmeh, Somija pomisli da je Mahi odigrala svoj potez. Ukućani čuju Harmanov uzvik i dotrčavaju unutra. Somija ode da zove lekara, Harman smešta Mahi u krevet. Ubrzo, Harman ustane da ode; međutim, Mahi jaukne uhvativši se za glavu i pretvara se da ima glavobolju. Harman brzo sedne na krevet pored nje i savetuje je da se ne brine. Mahi glumi dobrotu i poručuje mu da ode kod Somije koja ga čeka. Međutim, on odbija i pristaje da ostane uz nju dok joj ne bude bolje. Mahi drži njegovu ruku i smeška se lukavo.

U hodniku, Virat prilazi Somiji i izjavljuje da se svi brinu za Mahi osim nje. Njemu se čini da nije istina ovo što se prikazuje. Somija mu ispriča sve: “Tačno tako. Mahi se pretvara, razmisli sam. Juče je htela da izvrši samoubistvo da dobije Harmana, pretila nam je svima, a jutros je tek tako odustala i smireno ga prepustila meni. Ono što Mahi radi je deo njene zavere, ona hoće da stvori nesporazume između mene i Harmana, mene i čitave porodice. Namerava da nas razdvoji kroz razne spletke, sve mi je jasno!”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno