Shakti! Sestre 1 235. epizoda! Virat i Somija se udruže da poraze Mahi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 235. epizoda! Virat i Somija se udruže da poraze Mahi!

By  | 

U dvorištu, Somija savetuje Harmana da se zvanično razvede od Mahi i da okonča svaki vid zajednice s njom. Harman joj govori da ga ne zanima mišljenje naroda i da je ljubav njih dvoje pobedila sve izazove, da su oni porazili sve zatupljene umove. Somija govori da moraju misliti o ugledu porodice kao i o Mahi i njenoj sreći pa ga pita zar ne bi smetalo ako je narod bude zadirkivao što živi s njima, zar nema ona prava da se jednog dana uda za drugog muškarca. Mahi ih prisluškuje i ludi od besa. Somija podseća Harmana kako ih je narod osudio kad se pročula njena rodna istina i kako su ih progonili. Harman se seća kako su ih susedi jurili i kamenovali, pokušali da im oduzmu Sohama, kako je Somijina baka (Nimina majka) stradala utom. Somija mu govori da će ljudi i njega napasti što živi sa dve žene, to je protiv svih pravila. Ona ga pita zar želi da se izgradi takav ogavan stav o njemu i porodici. Harman odlučuje da posluša Somiju. Somija kaže da će popričati s Mahi o tome. Mahi je čula sve.

Najava: Somija pita Mahi da li bi joj smetalo ako potpiše papire za razvod braka. Mahi se kiselo nasmeje i slaže da joj ne smeta. Kasnije, Somija zove Virata i pita ga da li je obavio njen posao. Virat potvrdi; on obaveštava Mahi da Somija i Harman stižu s papirima za razvod. Mahi uznemireno razmišlja šta da radi, kako da odbije razvod.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno