Shakti! Sestre 1 242. epizoda! Somija bičuje Angel, prikazana je Hir!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 242. epizoda! Somija bičuje Angel, prikazana je Hir!

By  | 

Shakti – 18. 6. 2021. (1275. epizoda u Indiji) – Somija bičuje Angel, prikazana je Hir!

Prevod: Maja 🙂

Kod kuće, Mahi govori porodici da Harman i ovaj dom pripadaju njoj i da je oni ne smeju izbaciti napolje. Prito je ućutkuje i podseća je da se udružila s otmičarima svoje kćerke kako bi pridobila muža. Harman isto govori Mahi da je njen greh toliki da je Somija morala doći u avataru kinara Tarane i pokazuje joj da pogleda šta će ona sad uraditi neprijateljima. Mahi je uplašena. Dalđit se opire i viče Harmanu da ga pusti. Harman mu dovikne da ućuti i upozorava ga da može biti gori od Somije i da će ga ubiti ako ne ućuti. Snažno ga gurne na pod. Dalđit padne. Somija vikne na Angel da odgovori (gde je Hir) i gurne je na zemlju. Prito govori Mahi da joj je lepo rekla da je ne čeka porodica nego pakao, onda se obraća Somiji: “Somija, postani Tarana i pokaži ovoj Angel svoju snagu! Tako da pre nego što pomisli da ponovo naudi našoj porodici, da joj se duša potrese. Pokaži joj, Somija! TVOJA CELA PORODICA STOJI UZ TEBE!”
Simran se složi s tim i bodri Somiju: “Da, svekrvo. Sada joj pokažite njeno pravo mesto. Svi mi stojimo uz vas!”
Cela porodica staje na jednu stranu i podržava Somiju, u pozadini se čuje uvodna pesma “Shakti”.
Somija uzima bič i hoda ka Angel govoreći joj: “Trpeli smo tvoje nasilje, pa si ti pomislila da smo mi slabi. Ostavili smo te u životu zbog naše ljudskosti, ali danas ću te kazniti zbog svega toga i toga što si ukaljala zajednicu kinara! Tući ću te ovim bičem sve dok mi ne odgovoriš gde je Hir. Reci gde je Hir!”
Somija krene da bičuje Angel koja se sruši na pod i pita je da li je poludela, vrišti. Somija tuče i nastavlja: “Viči, još viči jer te danas niko neće spasiti!”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno