Shakti! Sestre 1 261. epizoda! Gurvinder i Parmit se udruže protiv Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 261. epizoda! Gurvinder i Parmit se udruže protiv Hir!

By  | 

Shakti – 9. 7. 2021. (1294. epizoda u Indiji) – Gurvinder i Parmit se udruže protiv Hir!

Prevod: Maja 🙂

Na fakultetu, Virat podseća Gurua kako ga je pretukao onog dana kad je zadirkivao Hir i predlaže mu da ostavi Hir na miru i da se sprijatelji s njim. Ovaj ga pita da li je poludeo, već ga je upozorio da se kloni njega i Hir. Virat odgovara da samo pokušava da bude drug. On se okrene ka Hir i pita je da li želi da se sprijatelji s njim. Guru ubeđuje Hir da nema potrebe da bude Viratova prijateljica pošto je sada deo njegovog društva. Hir im objašnjava da nije došla tu da se priklanja nikakvom društvu nego da uči, ona traži od njega (Gurua) da je drži podalje od tih stvari. Virat je spreman da joj pokaže pravo drugarstvo i pruža ruku ka njoj, ali Hir jasno odvraća da ista pravila važe za sve. Ona je ovde da studira, ne da sklapa prijateljstva. Ona se okrene i ode odatle, a svi prisutni ostanu da se smeju Viratu. Guru opet zapreti Viratu da se kloni njega i Hir. Virat pobesni i uzvrati mu pretnju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Posle, Virat trči za Hir i pita je zašto je odbila njegovo prijateljstvo. Hir se smeje i pita ga šta je uradio za nju da se oni tek tako sprijatelje. Virat je podseća da ju je spasao od tih siledžija. On je pita šta još treba da radi. Hir mu predlaže da uradi nešto kao ranije, kad su se prvi put upoznali i sprijateljili. Oni se sećaju kad je Virat izjavio Hir ljubav, potom Soham i Rohan ga pretukli i on završio u bolnici i onda Hir išla da mu se izvinjava itd. Virat odbija da to ponovi i uveren je da će se ona lično sprijateljiti s njim kao prošli put. Oni se šale, Hir se smeje.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site