Shakti! Sestre 1 261. epizoda! Gurvinder i Parmit se udruže protiv Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 261. epizoda! Gurvinder i Parmit se udruže protiv Hir!

By  | 

Kod kuće, Parmit zove svoju drugaricu lekarku i traži od nje da napravi lažni izveštaj u kom je navedeno da je ona jako bolesna. Nakon što to dogovori, Parmit pita Gurvinder da li je smislila nešto. Gurvinder joj predlaže da ponize Hir pred svetom. Parmit je zbunjena i pita kako. Gurvinder odgovori – “tako što će svi na fakultetu saznati njenu rodnu istinu”. Parmit je iznenađena, mislila je da je Gurvinder slatka i dobronamerna, pita je kako je dobila tu zamisao. Međutim, onda se zabrine da će ceo grad čuti ovo i shvatiti da je njena snaja interseksualna i onda bi se ugled njihove porodice potpuno srozao.

Gurvinder joj kaže da mogu reći narodu da nisu znali njen rodni identitet. Svakako, ovo deluje kao dobra zavera protiv Hir i smatraju da će je nakon toga povrediti i odvojiti od Virata. Parmit je zamoli da bude oprezna pošto ne želi da Virat sazna za ovo i da ona ponovo izgubi svog sina. Gurvinder zove policijsku stanicu da razgovara sa Dalđitom. On se javlja, ona ga obaveštava da je Parmit prihvatila da ga izbavi iz zatvora. On želi da razgovara s majkom. Parmit se nevoljno javlja na poziv, Dalđit počne da plače i preklinje je da ga izbavi iz zatvora i da izbavi Angel takođe jer ona mu ne bi dopustila da živi mirno ako on bude bio na slobodi a ona ne. Parmit obećava da će porazgovarati s mužem (njegovim ocem) o tome. Dalđit se obraduje i nasmeje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site