Shakti! Sestre 1 261. epizoda! Gurvinder i Parmit se udruže protiv Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 261. epizoda! Gurvinder i Parmit se udruže protiv Hir!

By  | 

Na fakultetu, Hir je u učionici i čeka Virata. Onaj momak Guru dođe i sedne pored nje. Hir se brecne na njega i podseća da postoje i druge klupe u učionici, velika je prostorija. Ipak, on jasno stavlja do znanja da želi da sedne tu. Hir se oseti neprijatno i ode da proveri gde je profesor, predavanje bi trebalo da počne uskoro. Ona izađe iz učionice i traži Virata okolo. Kad se Virat pojavi, Hir tvrdi pazar i slaže da je izašla da potraži predavača. Virat se smeje i začikava je pitanjem kako će se sprijateljiti ako ona bude lagala, a potom kako će se zaljubiti jedno u drugo ako ne budu prvo postali dobri drugari. Nastavnik dolazi i pita ih šta rade ispred. Virat odvraća da su ga čekali i da kasni 5 min. Ovaj se naljuti, ne godi mu ova pošalica. Virat se brzo ispravi i tvrdi da ga ne vređa, nije hteo da zvuči drsko – samo je izašao iz učionice da porazgovara s Hir kratko dok ne krene nastava. Ovaj ih pita da li se njih dvoje poznaju odranije. Njih dvoje poriču i polaze natrag u učionicu.

Sada, Hir sedne pored Virata. Ovaj Guru bude ljubomoran zato i pomisli da nekako napakosti Viratu, stoga on krišom pogodi profesora papirnim aviončićem i posle slaže da ga je Virat gađao. Prijatelji ga podrže i tvrde isto. Oni se žale da ih je Virat pre neki dan i pretukao, da je jako opasan i zao. Virat im zapreti da će ih ponovo pretući i objašnjava profesoru da oni lažu. No, ovaj mu ne veruje i zapoveda mu da napusti predavanje. Hir brani Virata, ali Guru nastavi da ga pljuje i okreće profesora protiv njega. Profesor ucenjuje Virata da će celo odeljenje biti kažnjeno na jednu sedmicu ukoliko ovaj ne bude smesta napustio učionicu. Virat ne želi da celo odeljenje pati zbog njega, zato napušta predavanje. Hir se rastuži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site