Shakti! Sestre 1 268. epizoda! Virat ode iz kuće s Hir!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 268. epizoda! Virat ode iz kuće s Hir!

By  | 


Shakti – 19. 7. 2021. (1301. epizoda u Indiji) – Virat ode iz kuće s Hir!
Prevod: Maja
🙂
Ćameli i Karina dolaze zajedno s nekoliko kinara iz zajednice ispred Harakove kuće. Neke prolaznice ih izgrde što remete Harakovu porodicu i gnjave njihovu snaju Mahi. Ćameli im odgovara da gledaju svoja posla, ne idu u njihove kuće. Potom ulazi zajedno s kinarima u Harakovu kuću, a prolaznice odu odatle mrzovoljno. Somija se obraduje kad ugleda kinare i pita Ćameli da li je donela spisak koji je ova zatražila. Harman pita kakav spisak. Ćameli uručuje Somiji spisak, papir na kom se nalazi popis svih pripadnika interseksualne zajednice u njihovoj opštini. Somija govori da se tu nalaze imena svih kinara i da oni ubuduće neće prositi nego će zarađivati novac. Harman zaključi da je to kao prošli put kad ih je Somija zaposlila u preduzeću, on je ponosan na Somiju i hvali je. Karina je pita da li to znači da više ne smeju ići da daju blagoslove. Somija naziva to božjim blagoslovom i odgovara da mogu davati ljudima blagoslove, samo neće to raditi za novac. Ćameli se zahvaljuje Somiji i pohvali je, pa govori da moraju ići da sve pripreme za njenu ceremoniju postajanja Guruma (poglavice). Prito ih zaustavlja i govori da bi želela da se ta ceremonija obavi u njihovoj kući. Ćameli joj kaže da je ona osvojila njihova srca, međutim susedstvo se ne slaže s tim i ko zna kako bi postupili kad bi saznali za to. Harak Sing izjavljuje da je to njihova kuća i mogu raditi kako im je volja, ne smeju zavisiti od mišljenja drugih ljudi. Prito se složi s tim i zaključi da će se dakle ceremonija održati u njihovoj kući. Somija se nasmeje.
U Viratovoj kući, porodica je za trpezarijskim stolom. Virat dolazi tu i pita šta je bilo s majčinim lekarskim nalazima. Otac mu govori da će izveštaji stići uveče, neka ne brine. Virat pita kako da ne brine kad je ona u takvom stanju, navodi da je jako uplašen za nju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno