Shakti! Sestre 1 270. epizoda! Parmit nastavlja svoje podle igre!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 270. epizoda! Parmit nastavlja svoje podle igre!

By  | 


Shakti – 21. 7. 2021. (1303. epizoda u Indiji) – Parmit nastavlja svoje podle igre!
Prevod: Maja
🙂
Virat prihvata Guruovu ponudu da se sprijatelje. Njih dvojica se rukuju i zagrle. Hir se nasmeje i pita Virata hoće li postati i njen prijatelj. Virat se priseti svojih trenutaka s Hir i nasmeje se, onda je pita zašto želi da se sprijatelji s njim samo pošto je on spasao Gurua. Hir podseća da je Virat spasao život svom neprijatelju što ga čini dobrim čovekom, pouzdanim drugom. Virat pristaje da se sprijatelji s njom. Guru naziva njih troje sjajnim timom i tvrdi da će ceo fakultet pričati o njihovom prijateljstvu. Oni se slikaju zajedno.
Popodne, Virat i Hir dolaze kući i zapanje se kad vide sav nered. Virat upita Gurvinder šta se dogodilo. Gurvinder mu žustro odgovara da ne iskazuje zanimanje pošto je potpuno izignorisao kad ga je otac zvao i upozorio. Hir se zabrine i požuruje Gurvinder da im ispriča. Gurvinder pripoveda kako je Parmit izgubila pribranost i počela da razbacuje stvari okolo, utom se povredila i pozlilo joj je tako da je sada moraju povesti u bolnicu pošto joj nije nikako dobro.
U bolnici, Virat je zabrinut i žuri da poseti majku. Gurvinder mu pokazuje lekarske nalaze, u tim nalazima se navodi da je Parmit jako lošeg zdravstvenog stanja. Ona nabacuje Viratu krivicu i ispituje ga zašto nije verovao sopstvenoj majci ranije. Ona njega grdi da je zbog njegovih sumnji Parmit u ovom stanju. Virat i Hir su zgranuti. Gurvinder priča kako Parmit ima probleme sa srcem i govori Viratu da se mnogo promenio i da nije ranije bio takav. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno