Shakti! Sestre 1 272. epizoda! Virat i Hir iskuse pijanstvo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 272. epizoda! Virat i Hir iskuse pijanstvo!

By  | 


Shakti – 23. 7. 2021. (1305. epizoda u Indiji) – Virat i Hir iskuse pijanstvo!
Prevod: Maja
🙂
Virat i Guru nazdravljaju i opijaju se. Njih dvojica govore jedno drugom da im se dopada Hir, obojici se ona čini posebna. Virat se smeška sećajući se trenutaka s Hir. Hir pokušava da prisluškuje, ali ne uspeva da ih čuje. Virat je primeti, ali se ona na vreme sakrije tako da on zaključuje da je to bila njegova varka. On ne bi hteo više da se opija, zato brzo ustaje i govori da polazi kući sada. Guru bi hteo da se još zabavljaju, Virat mu odgovara da ide u toalet.
Hir dolazi za sto u baru i naručuje napitak od pomorandže. Konobar, sigurno misleći da je napitak na takvom mestu obavezan u smeši s alkoholom, umuti Hir u piće i narandžu i votku. Ona popije prvu čašu i zatraži drugu. Konobar ponovo sipa sok od narandže i doda votku. Hir popije, pa mu plati i pođe ka izlazu. Htela bi brzo da ode da je ne zateknu Guru i njegovo društvo. Ne zna šta joj je; iznenada je osetila vrtoglavicu i umalo da padne, međutim Virat je hvata oko struka i pridržava. Virat je drži u svom naručju i osmehuje se. Hir se obraduje što ga vidi i priznaje da je razmišljala o njemu sve vreme, pratila ga je, nedostajao joj je. Samo mu pokazuje prst da ga upozori da ne govori nikome. Virat je mazi i govori da je puno voli. Hir mu uzvraća. On joj kaže da treba da priznaju svima i da nemaju čega da se plaše, to nije ništa pogrešno. Ona prihvata. Pijani, oni se uhvate za ruke i pođu… kad primete Gurua!
Ipak, Guru se sudari s konobarom i ovo dvoje iskoriste tu priliku da mu umaknu i sakriju se. Hir govori Viratu da je ovo njihova tajna i da neće nikome reći. Oni se uhvate za ruke i odu iz kluba zajedno. Guru gleda okolo zbunjen i pita se gde je Virat. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno