Shakti! Sestre 1 315. epizoda! Somija zapreti Angel!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 315. epizoda! Somija zapreti Angel!

By  | 

Tačno je, trenutno nemam dokaze protiv tebe. Ali sledeći put ću te uhvatiti na delu! Zato ti govorim da se držiš podalje od tog deteta!”
Prito i Somija se okrenu odlučno i odu odatle. Inspektor isto opominje Angel da ne pravi više gluposti da ne bi završila na doživotnoj robiji. Policija ode.

Posle, Angel ode u svoju sobu i govori razbojnicima (koji se skrivaju iza zavese) da izađu. Oni stanu pred nju, ona ih izgrdi što nisu uspeli da otmu jednu običnu bebu. Zatim ih ispituje da li im je neko video lica. Oni poriču, sve vreme su nosili maske. Pitaju šta da rade sada. Angel im govori da idu, sada ona ima svoju zamisao. Neka kinar osoba iz zajednice joj prilazi i daje novac, to je bila zarada koju su skupili juče. Angel se odmah obraduje i široko nasmeje kad dobije novac, odmah se raspoloženje popravilo. Zadovoljavajuć je novčani iznos, stavlja novac u ormarić. Začuje se zvono na vratima. To je Čintu. On se ruga Angel što nije uspela da otme bebu, naziva to podbačajem. Angel njega naziva momčićem, nezrelim. Uopšte ga ne uzima za ozbiljno. Predlaže mu da ode kući da odmori, ona je skovala novi plan.

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno