Shakti! Sestre 1 315. epizoda! Somija zapreti Angel!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 315. epizoda! Somija zapreti Angel!

By  | 

Noću, beba je zaspala u naručju Prito. Harman se nasmeje i veli da deluje da je beba pomislila da joj je to majka. Somija pita kako će zaštititi bebu unutar kuće čak i da uspeju da je štite od spoljnog sveta; ne žele svi ukućani ovu bebu u njihovoj porodici. U glavi joj se mota sećanje na Čintua kad se udružio s Parmit, kako je mrzeo Harmana i Somiju i hteo da ih ubije. Prito je teši da ne brine oko toga i predlaže joj da ode da odmori.

Harman i Somija odu u svoju sobu da popričaju pred spavanje. Harman govori Somiji da ne brine i uverava je da će jednog dana svi ukućani prihvatiti ovu bebu, ionako ni nju nisu prihvatali izvesno vreme. Somija se priseća kako ju je Prito mrzela – isterivala iz kuće, šamarala, pokušavala ubiti itd. Harman dodaje: “Nisu olako prihvatili ni Hir. Međutim, kad su je prihvatili, ona je postala njihov život, njihov ceo svet. Zato opusti se, prihvatiće i ovo dete!”
Somija podseća da je Hir bila njegova krv, njegovo i Mahino dete, zato ju je porodica prihvatila. Samo ovo dete nije u rodnom srodstvu ni sa kim od njih, stoga neće joj biti lako. Ipak, Somija ima ideju kako da olakša stvari i za porodicu i za ovo dete.
Šta je Somija naumila?

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno