Shakti! Sestre 1 316. epizoda! Somija predlaže da ode iz kuće s bebom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 316. epizoda! Somija predlaže da ode iz kuće s bebom!

By  | 

Shakti – 24. 9. 2021. (1355. epizoda u Indiji) – Somija predlaže da ode iz kuće s bebom!

Prevod: Maja 🙂

Uveče, ukućani sede za trpezarijskim stolom. Prito se bavi bebom, hrani je mlekom i priča joj. Somija dolazi tu i govori da mora hitno da porazgovara s njom. Prito ne obraća pažnje pošto je zauzeta brigom o bebi. Somija je uporna da porazgovaraju i Prito odgovara da je ignoriše jer zna da ova ima nešto loše da kaže – primećuje se po izrazu lica. Prito nastavlja: “Sad ćeš pričati da beba ne može boraviti kod nas pošto nisu svi ukućani saglasni. Ali i mi smo ukućani. Ti, Harman, Virat, Harak i ja. Mi smo članovi ove porodice i želimo da beba bude s nama, tako da biće. Kraj priče!”
Viren joj se zamera: “Ako nas smatraš članovima svoje porodice, moraš poštovati i naše stavove. Znaš da mi ne želimo da ova beba živi s nama. Ako Somija ima da izloži neki predlog povodom toga, zašto je ne bismo poslušali?”

Prito se naljuti na njega. Čintu pita kakva je to porodica, kakvi su oni kad niko nije brinuo za njegovu majku kad je sinoć pala i povredila se. On govori da ukućani ne mogu da se staraju o bebi ako nisu ujedinjeni. Prito ga upozori: “Šta samo melješ o tome da ti se majka povredila, da se povredila? Je li umrla? Evo je, sedi s nama i jede na miru. Najbolje bi bilo da ti ne govoriš o porodici. U mojoj porodici TI si taj koji najviše truje!”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno