Shakti! Sestre 1219. epizoda! Angel i Dalđit pobegnu, Mahi grli Harmana!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1219. epizoda! Angel i Dalđit pobegnu, Mahi grli Harmana!

By  | 

Shakti – 22. 5. 2021. (1252. epizoda u Indiji) – Angel i Dalđit pobegnu, Mahi grli Harmana!

Prevod: Maja 🙂

Angel odbija da odgovori porodici gde su Hir i Somija. Dalđit hvata Simran s leđa i uperi pištolj u nju preteći svima da će je ubiti, no Virat prisloni oružje uz Angelinu glavu i traži od brata da pusti Simran. Dalđit mu kaže da pusti Angel i poziva je da mu priđe. Virat preti da će Angel biti mrtva ako se nešto dogodi Simran. Dalđit govori da će birati svoj život pre sestrinog, ipak je on samom sebi važniji nego Simran. On ispruži ruku ka Angel i vodi je sa sobom. Angel pogleda Prito i Haraka besno i uzima torbu s novcem, pa ih upozorava da će videti šta će ona sada da učine – želi da zakopa Somiju živu i povede Hir u inostranstvo i da je tamo toliko namuči da će patnja biti ogromna. Ona ode iz kuće, a Dalđit gurne Simran i brzo pobegne za Angel.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Uspeli su da se izvuku. Prito grli Simran i ljubi je, puno se brinula za nju. Svima je laknulo da je Simran dobro. Sant Bakš stiže tu s policijom i pita gde su Angel i Dalđit. Virat odgovara da su pobegli i da imaju još 24 časa da ih pronađu inače će Somija biti mrtva, a Hir odvedena s njima zauvek u inostranstvo. Sant Bakš šalje svoju momčad da pretraže ceo grad i teši Virata da ne brine. On pita sina da li se vraća kući sada.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site