Shakti! Sestre 1234. epizoda! Mahi kuje zaveru protiv Somije i Harmana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1234. epizoda! Mahi kuje zaveru protiv Somije i Harmana!

By  | 

Shakti – 9. 6. 2021. (1267. epizoda u Indiji) – Mahi kuje zaveru protiv Somije i Harmana!

Prevod: Maja 🙂

Ispred kuće, Somija i Harman plešu uz pesmu “Rang de tu mohe gerua”. Oni uživaju u zajedničkim trenucima i grle se, obasipaju jedno drugo ljubavlju. Harman baca latice cveća po Somiji i dodiruje joj ruke nežno. Iznenada, Somija primeti nečiju senku na zavesi i vikne Harmanu da pogleda. Harman je zbunjen i ne zna ko je to. Somija ima osećaj da ih je Mahi posmatrala, zatim brzo ulazi s Harmanom u kuću. Ona dotrči do Mahine sobe i pođe da joj kuca na vrata, međutim Harman je zaustavlja i ubeđuje da Mahi spava i da ne bi trebalo da je bude ovako kasno. On kaže da su svi prozori i vrata zatvoreni. Somija ga uverava da je videla nečiju senku. Harman joj poručuje da ne brine i predlaže joj da se vrate u svoju sobu. Oni se vraćaju kad tu zatiču sve ukrase uništene, prekrivač bačen na pod. Oboje su iznenađeni. Somija govori Harmanu da je Mahi rekla da joj njihov odnos ne smeta, ali je istina da je ona ovo učinila. Harman je pita da li je sigurna.

Somija potvrđuje i pita ko bi drugi to učinio. Harman pobesni i izjavi da mora da porazgovara s Mahi – smesta, ne može da trpi ovakvo ponašanje. Somija ga zaustavlja i juri za njim pokušavajući da ga smiri. Harman odbija da sluša i odvraća da želi da se ovo saseče u korenu, neće podneti da ih iko više razdvaja. On kuca Mahi na vrata i doziva je. Virat izlazi iz svoje sobe i pita ih zašto viču, postoji li neki problem. Harman uporno udara o vrata tražeći od Mahi da otvori. Konačno, Mahi otvara vrata naizgled ošamućena i pospana i pogleda njih troje. Harman je sumnjičavo pogleda. Mahi pita šta se dogodilo, zašto su je probudili. Harman pita nju zašto je uništila njegovu sobu, zašto radi sve ovo. Mahi tvrdi da je spavala u svojoj sobi i da ne zna o čemu je reč. Izigrava nevinašce. Prito, Harak, Viren i Simran dolaze tu. Isto se pitaju šta se događa.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno