Shakti! Sestre 561. epizoda!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 561. epizoda!

By  | 

Shakti! Sestre 561. epizoda!
Prevod: Maya.

Inspektor naredi odsečno policajcima da uhapse i Harmana i Somiju. Ćameli, kako bi odbranila Somiju i Harmana, se umeša u ovu priču i slaže: ,,Molim vas, stanite. Oni nisu krivi. Tačnije, mi smo ušle u ovaj posao sa drogama krišom…”
Harman i Somija je u čudu pogledaju kao i ostale. Harman viče: ,,Ćameli, šta to lupetaš? Da li si ti poludela? Inspektore, ona laže!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Inspektor gleda i ćuti. Somija kaže Ćameli da ne treba da se plaši, neka ne krivi sebe za ovo. Čanda je spreči i slaže isto: ,,Inspektore, Ćameli je u pravu. Bavili smo se ovim prljavim poslom bez Harmanovog i Somijinog znanja!”
Harman je iznerviran: ,,Da li ste poludele? Inspektore, ovo je laž. Nevine su!”
Inspektor ne veruje u to: ,,Priznale su svoj zločin, gospodine Harmane. Sada će sud odlučiti šta će biti sa njima dalje. Uhapsite ih sve. Hajde!”
Somija proba da se umeša, ali Harman shvata da nema vajde od toga i hvata je za ruku sprečivši je. Malika, Čanda, Ćameli, Roma, Rani i ostale su uhapšene. Somija je tužna i smatra sebe krivom za ovo.

Nastavak na sledećoj stani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site