Shakti! Sestre 593. epizoda!Harman oseća majčinu brigu

Indijske Serije

Shakti! Sestre 593. epizoda!Harman oseća majčinu brigu, Prito ošamari Šano!

By  | 

Shakti – 13. 9. 2018. – Harman oseća majčinu brigu, Prito ošamari Šano!

Prevod: Maya.

Mahinder prima pismo od Surbi. Seljani se okupe i pročitaju to naglas. Surbi je napisala u pismu da je napustila grad samo zbog Varuna, neka ne krive za ovo njenu porodicu. Seljani se pokaju i odu. Tašta kaže Mahinderu da su ga obe ćerke volele puno, samo je njegova bila greška što to nije na vreme uvideo.

Somija se lepo obukla i dolazi. Lameet je pohvali i pleše, a onda i ona nastavi ples. One pričaju. Sednu i piju čaj onda.
U bolnici, Harman čisti pod i raspituje se o Kuši (Somiji). Doktor Kaušal prođe tuda i kaže Harmanu da ona danas neće doći ovde. Harman je ljut što on mora da radi ceo dan kao kazna, a tamo se ona izležava. Dr Kaušal mu obeća da će imati jedan slobodan dan nakon što završi ovu kaznu. Harman dođe u njegovu kuću i vrata mu otvori Somija. Harman je gleda očarano, a onda upita šta je bilo. Somija kaže da se danas odmara. Harman je ubeđuje da odu u bolnicu. Oni se svađaju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site