Shakti! Sestre 596. ep.,Lameet hoće da bude intimna sa Harmanom!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 596. ep.,Lameet hoće da bude intimna sa Harmanom!

By  | 

Shakti – 18. 9. 2018. – Lameet hoće da bude intimna sa Harmanom!

Prevod: Maya.

Uveče, Šano drži kačiku i priča da je ona sada gazdarica kuće. Udara u tanjir kao što je Prito pre.

Ovamo, Ankitin plesni nastup je prošao i Somija je pohvali. Somija joj priča kako je izgubila pamćenje i ne može ničega da se seti, hoće da bude sa svojima. Ankita obeća da će se pomoliti za nju i ode odatle.

Viren dođe do Kišanlala i pita ga šta hoće. Kišanlal ga pita šta čeka više. Viren mu kaže da će Harakova porodica biti uništena ubrzo (kakva je ovo glupost, ovaj ima imovinu i može da vlada kućom i čeka petsto godina da prođe – prim. prev.). Balvinder se sreće sa Ravi i ucenjuje je da bude njegova i onda će on osloboditi Đita lažnih optužbi. Đit je trenutno u zatvoru.

Lameet postaje zlobna i uđe u sobu gde uništi Somijinu haljinu. Odlučna je da samo ona pleše sa njenim Džolijem (Harmanom). Ode.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!