Shakti! Sestre 610. ep.,Somija i Samir su se verili!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 610. ep.,Somija i Samir su se verili!

By  | 

Shakti – 8. 10. 2018. – Somija i Samir su se verili!

Prevod: Maya.

Harman je u svojoj sobi i traži šta da obuče za ceremoniju. Harak Sing stoji kod vrata ispred i šapne Lavnit da učini kako joj bude rekao. Lavnit potvrdi. On ode i smisli neki plan. Lavnit uđe u Harmanovu sobu i pita ga kuda ide. Harman kaže da ide na Kušinu veridbu. Lavnit mu kaže da ne ide tamo i da ne treba da ih zanima ako ta prevarantkinja umre ili ne. Harman je odgurne na krevet i viče: ,,Ja verujem samo Kuši. Ime joj je Kuši (khushi – sreća) i znači da će ona uvek biti srećna i vesela!”

On pođe jastukom da je uguši, ali onda zastane i odbija da je prihvati kao svoju ženu. Lavnit mu stavi ruke oko vrata i laže ga ponovo smejući se: ,,Gospodine Harmane, ja sam Vaša žena i tako ću da se ponašam!”
Harman je ponovo gurne: ,,Gotovo? Gotova je tvoja drama da si moja žena? Sada me slušaj. Nemoj da se mešaš u moje stvari dok te ne prihvatim za svoju ženu!”
Lavnit: ,,Nema veze da li me prihvatate svojom ženom ili ne. Imam u Vaše ime ovu mangalsutru oko vrata i sindur na glavi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site