Shakti! Sestre 611. ep.! Harak i Samer izazivaju nov nesporazum!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 611. ep.! Harak i Samer izazivaju nov nesporazum!

By  | 

Shakti! Sestre 611. ep.! Harak i Samer izazivaju nov nesporazum!

Harman se pomera sa strane, jer ne može da gleda Somijinu veridbu.Harak mu kaže da krenu kući jer ga tamo čeka Gulabo.Samer drži govor I poziva Harmana ( oslovljavajući gas a Džoli) da pleše jer je Somijin prijatelj.

Harman I Somija plešu, a Harak je uznemiren kad to vidi.Harman tokom plesa kaže Somiji da njegovi misled a je ona loša osoba.Samerova majka prilazi Somiji I kaže das u oni oboje izgubili pamćenje I da ne smeju verovati nikome.Harman je pita kako to misli.Samerova majka mu kaže da možda njegova Gulabo nije….Samer ih prekida .On šalje majku kod goste I kaže da danas nije dan prijateljstva, već dan Kušine I njegove veridbe, tako da ne bi trebali da razgovaraju jer će ljudi tračariti o njima.Somija kaže das u samo pričali.Samer kaže da se šalio.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!