Shakti! Sestre 629. ep., drugi deo!Somija spasi Harmana, Ravi gubi bebu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 629. ep., drugi deo!Somija spasi Harmana, Ravi gubi bebu!

By  | 

Shakti! Sestre 629. ep., drugi deo!Somija spasi Harmana, Ravi gubi bebu!
Somija odgovara: ,,Priznajem da je ovo moja greška…”
Samir je ponovo prekine: ,,Priznaješ, ali ponovo ne možeš da prekineš misliti o tom Džoliju. Ako pričam o našem venčanju, tražiš još neko vreme odmah. Vidi, Kuši, stvar je vrlo prosta. Ako nećeš da se udaš za mene, molim te da mi kažeš to. Preklinjem te to!”
Somija će odmah:
,,Nisam nikada odbila tvoju prosidbu…”
Samir doda: ,,Ali nisi rekla ni ‘da’. Svakog puta samo odugovlačiš i tražiš od mene još strpljenja i vremena. Ako hoćeš još vremena, učini ovo – skini taj prsten s ruke u moje ime i vrati mi ga. Prosto, toliko!”

Samirova majka ustane besno i napada ga rečima: ,,Somu, kakvo je ovo primoravanje? Ponovo je emotivno ucenjuješ i guraš da se uda za tebe? Šta je toliko loše ona učinila? Samo je spasila život svog druga!”
Samir ustane i obrati se Somiji: ,,Kuši, ostaću da čekam tvoju konačnu odluku. Kaži mi!”
On se okrene da ode, ali ga Somija oslovi i zaustavi rečima: ,,Kad god budeš rekao… koji god dan i koje god mesto budeš rekao… spremna sam da se udam za tebe!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!