Shakti! Sestre 646. epizoda!Harman i Prito kreću u potragu za Somijom!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 646. epizoda!Harman i Prito kreću u potragu za Somijom!

By  | 

Shakti – 28. 11. 2018. – Harman i Prito kreću u potragu za Somijom!

Prevod: Maya.

Somija tužna sedi misleći o trenucima sa Harmanom i onda se seća kako ju je on izvređao i ostavio. Ustade i otvori vrata nakon što zvono zazvoni. Samir uđe unutra sa hranom i sedne: ,,Spremio sam nam hranu za danas, Kuši. Ali… treba da nađemo neko trajno rešenje za ovo. Inače, stvarno smo srećnici. Pronašli smo baš lepu kućicu. I ti si je lepo očistila. Izgleda cakum-pakum sada. Prvo da jedemo i onda da napravimo listu važnih stvari za kuću što treba da kupimo sutra!”
Somija potvrdi, nasmeši se i sedne sa papirom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harak Sing sedi u svojoj sobi i opija se. Ravi uđe unutra, donese mu hranu i spusti na sto. On se buni: ,,Gde su Prito i Harman? Šta sam te upravo pitao, Ravi? Gde su Harman i Prito? Gde?”
Ravi: ,,Oče (Bau ji), mama i brat su otišli u potragu za Somijom!”
Harak se hvata za glavu i tuguje: ,,Svako ima u ovoj kući neku svoju podršku. Prito ima podržu svoga sina. Harman ima tvoju, sestrinsku podršku. Ti imaš podršku njega, svog brata. Harman ima podršku svoje majke. Svi imaju podrške međusobno. Samo sam ja ostao…”
Ravi čučne pored njega i drži mu ruku tešeći ga: ,,Ne, oče. Zašto mislite tako? Samo smo nas troje po pitanju Somije ujedinjeni. Ali svima nama ovde u kući uvek trebate Vi. Pogotovo meni i bratu. Treba nam Vaša ljubav i podrška uvek, oče!”
On je pogleda tužno i ćuti. Ona ustane i ode odatle.
Nastavak na sldecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site