Shakti! Sestre 649. epizoda!Somija pristane da se uda za Samira!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 649. epizoda!Somija pristane da se uda za Samira!

By  | 

Shakti – 3. 12. 2018. – Somija pristane da se uda za Samira!

Prevod: Maya.

Harman: ,,Imamo vezu. Vezu muža i žene. Ti nisi Kuši. Ti si Somija, moja Gulabo (Ruža). A ja… ja sam tvoj Harman, tvoj muž. Oduvek smo se voleli puno. Borili smo se protiv celog sveta i bezgranično se voleli uvek. Ja sam Harman, a ti… ti si moja Somija!”

Somija ga prekine odsečno: ,,Kuši! Moje ime je Kuši. Stvarno ne znam koju igru sada igraš sa mnom, ali ono što znam jeste da sam JA ista ona osoba koju si ti odbio i ostavio pred svima nakon što si saznao istinu o mom identitetu. Ja sam transrodna osoba (kinnar) i ti to znaš odlično. I rekao si da mene mrziš i to je kraj. Nemam nikakve veze više sa tobom i ovom celom tvojom igrom. Odlazi odavde sada!”
Harman je hvata za ruku i spreči: ,,Ako nemaš nikakve veze sa mnom, zašto si tu došla? Zašto si mi spasila život? Mogla si me ostaviti da umrem!”
Somija: ,,Nisam došla tamo zbog tebe. Došla sam tamo zbog jedne majke… koja je plakala za svog sina, zbog tvoje majke. I sada nemam namere da pričam sa tobom!”
Harman: ,,Moraćeš da pričaš sa mnom!”
Somija: ,,Kakvo je ovo primoravanje? Videću ja baš kako će to da ti prođe sa mnom!”
Okrete se i uđe u restoran sva iznervirana i pribere se nekako da nastavi s poslom. Harman uđe isto unutra brzo, sedne za obližnji sto i pogleda je rekavši: ,,Oprostite! Donesite mi dve šolje kave. Zašto me tako gledate? Rekao sam Vam da mi donesete dve šolje kave! Kako je ovo mesto? Mušterija dolazi i traži piće, a ona gleda u mene ovako belo!”
Somija prvo ćuti, a onda će: ,,Dobro, gospodine. Želite šolju kave. Spremiću Vam to. Utom… Vi platite na kasi…”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site