Sestre 660. epizoda! Prito koristi nezgodu sa Mohini da se Somija seti

Indijske Serije

Shakti! Sestre 660. epizoda! Prito koristi nezgodu sa Mohini da se Somija seti prošlosti!

By  | 

Shakti! Sestre 660. epizoda! Prito koristi nezgodu sa Mohini da se Somija seti prošlosti!
Somija pristane da ide po nek kako Harman ne bi ostao gladan.Viranispituzje svoje partnere da li su oni oteli Shano, ali oni negiraju, te za to okrivljuju Harak Singa.Samer je ljut kad se kinare vrate kući bez Harmana i Somije.Samer razmišlja da je prošlo 3 dana i da je ostalo još 7.On neće dozvoliti da ona postane Somija, mora ostati Kuši.

Prito vidi Harmana i Somiju.Prito razmišlja da mora pred Somijom izneti svoju najveću istinu, KAKO BIH POMOGLA Somiji da se svega seti, te prilazi Harmanu i žali mu se na Harak Singa.Prito kaže Hamanu da je Harak doveo kući neku opasnost.Harman joj kaže da ide i upravlja svojim životom i svojim mužem.Somija predlaže Harmanu da povedu Prito sa sobom, jer mu je ona majka.Harman se seća kako je to Somija i ranije učinila.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site