Sestre 669. epizoda!Novogodišnji specijal, Harman i Somija se venčavaju u hrišćanskom stilu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 669. epizoda!Novogodišnji specijal, Harman i Somija se venčavaju u hrišćanskom stilu!

By  | 

Shakti – 31. 12. 2018. – Novogodišnji specijal, Harman i Somija se venčavaju u hrišćanskom stilu!

Prevod: Maya.

Harman kaže da je dobio konačno svoju Gulabo (Ružu) natrag. On joj stavi mangalsutru oko vrata i pomazi je po licu. Svi se obraduju i nasmeju. Varun, Balvinder, Viren i Šano plešu i opijaju se srećni. Harman besno kaže da ih neće poštedeti i seti se svega. Ravi, Harman, Prito, Somija i Harak Sing dođu kući natrag i pretuku ove zločince motikama i pesnicama. Varun plače i izvinjava se Harmanu. Balvinder pada na zemlju i preklinje Ravi da mu oprosti. Harman pita koliko puta treba da im oprašta, napali su njega i njegovu Somiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Somija im naredi da stanu, već su bili kažnjeni. Ovi joj se izvine. Somija ih izgrdi i gurne iz kuće. Harman im zapreti i izdere se na njih besno. Prito zaustavi i naredi Šano da ostane u kući i da radi šta treba. Ravi zalupi vratima ljutito. Ona onda kaže da će neko ući u kuću i iznenaditi Somiju lepo. Somija pita ko i zanima je. Harman nazove to novogodišnjim iznenađenjem, hoće da vidi njenu sreću. Začuje se zvono na vratima. Prito i Ravi kažu Somiji da ode i da vidi ko je to. Somija otvori vrata i obraduje se kad ugleda Surbi. Ona se nasmeje shvativši da je Surbi trudna – porastao joj je stomak. One se zagrle i plaču od sreće.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site