Shakti! Sestre 682. epizoda!Sukvinder se otvoreno suoči s ukućanima!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 682. epizoda!Sukvinder se otvoreno suoči s ukućanima!

By  | 

Harman priđe Somiji i pita je kako izgleda. On se onda žali što ona ne brine o njemu i više ga uopšte ne gleda. Somija kaže da nije tako, samo sada mora da više brine o malom Sohamu jer je beba i zavisi od njih. Zato mora da bude potpuna briga o njemu. Harman kaže da i on voli svog sina Sohama, ali je tužan što mora da deli svoju ljubav. Somija mu kaže da ne brine – njena ljubav prema njemu je jedno, a prema Sohamu je druga (majčinska ljubav). Ona zagrli Harmana i kaže mu da je on njen život i da ga puno voli i uvek će. Harman se nasmeje i kaže bebi da ne uznemirava mamu. Beba se ukaki. Somija vidi to i onda čuje Prito kako govori da ne smeju da ovo kažu. Sukvinder se vraća svojoj kući. Žena mu otvori vrata, odradi molitve i pruži veliku dobrodošlicu. On joj uhvati ruku i stavi je sebi na teme glave i pita je zar nije ni na tren plakala što je bila bez njega čak deset godina. Ona negira i kune se. Sukvinder pita gde mu je sin Gurmit i pita je da li ga je učinila snažnim. Žena mu kaže da jeste, Gurmit je išao da se rve i sada je stigao nazad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gurmit dođe tu i pođe veselo da pozdravi svog oca i da mu dodirne stopala, ali ga ovaj odgurne i krene da ga udara palicom za hokej. Gurmit pada na zemlju i zapanjen je. Otac ga pita oseća li bol. Ovaj mu odgovara da je osećao bol kad je bio od njega daleko 10 godina i to je bilo dosta veće od ovoga bola sada. Sukvinder ga zagrli čvrsto i kaže da hoće da zna da li ga je majka učinila snažnim i spremnim da se suoči sa Harakovim sinom (Harmanom). Prito misli da ne može dopustiti da joj brat uništi sreću i odluči da popriča s njim. Ona ode. Somija je vidi kako odlazi i prati. Prito dođe do vrata bratovljeve kuće i pokuca.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site