Shakti! Sestre 682. epizoda!Sukvinder se otvoreno suoči s ukućanima!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 682. epizoda!Sukvinder se otvoreno suoči s ukućanima!

By  | 

On otvori, pogleda je i pođe da zatvori kad ga ona spreči i oštro mu kažu da mora da popriča sa njim. Ovaj se naljuti i gurne je. Somija dotrči tu i pridrži je na vreme. Harman isto dođe i spreči ujaka da zatvori vrata i vikne na njega da mu ne vređa i ne napada majku. Sukvinder mu kaže da je video kako ju je on gurnuo samo, ali nije video kako ga je ona (Prito) zajedno sa njenim mužem poslala u zatvor na punu kaznu od deset godina.

Harman ga pogleda i izusti “Mama” (ujko). Gurmit dođe tu i uhvati mu ruku. On kaže da je čuo puno priča o njegovom (Harmanovom) junaštvu i veštinama, ali može da ga porazi. Harman krene da ga tuče i baca na zemlju, ali se Prito i Somija umešaju i kažu mu da ga pusti. Gurmit se uplaši i otrči odatle u bolovima. Sukvinder naredi Harmanu da se smiri i da spreči svoj bes. Prito kaže da se niko ne meša sada između nje i njenog brata. Onda mu kaže da je dobio kaznu po zasluzi, a neka se sada promeni i krene novi život iznova kako treba.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site