Shakti ! Sestre 704. epizoda!Somija stiže u Singapur da nađe Sohama!

Indijske Serije

Shakti ! Sestre 704. epizoda!Somija stiže u Singapur da nađe Sohama!

By  | 

Shakti – 21. 2. 2019. – Somija stiže u Singapur da nađe Sohama!

Prevod: Maya.

Somija zove Prito i govori joj da odlazi u Singapur. Prito se zabrine i pita zašto. Somija odgovara da su ljudi, koji su usvojili Sohama, upravo otišli nazad tamo. Prito predloži da pošalje Haraka sa njom. Somija veli da će biti već kasno ako ga bude čekala. Prito joj daje savete, ohrabruje je i bodri da ode tamo tvrdoglava da vrati Sohama natrag. Somija kaže da se neće ni vratiti ako ne vrati Sohama sa sobom. Prito obavesti Haraka o ovome. On je pita kako će ona tamo sama. Prito mu kaže da ima malo vere u Somiju makar kao i Harmana. Ona kaže da Somija jeste uplašena, ali je majka i čak će Bog da klekne pred majkom i njenom snagom. Ona tvrdi da će majčina želja i tvrdoglavost biti ispunjena.

Somija stiže na aerodrom u Singapuru i moli se. Prito je ponovo zove i pita šta ima novo. Somija odgovara da je upravo stigla i sve oko nje su neki stranci. Prito je ponovo bodri i ubeđuje da sigurno naći Sohama. Somija ispituje putnike o adresi i onda kaže “taxi” (taksi vozilo). Oni joj kažu da ide pravo i skrene levo. Somija izađe s aerodroma i traži taksi. Konačno ugleda vozača i pita ga da je odveze na tu adresu. Vozač joj kaže da sedne tu slobodno i on će da je dovede na pravo mesto. Somija sedne u vozilo i razmišlja o svemu. Vozač joj priča kako zna malo hindija, voli puno Salmana Kana itd. Onda priča koja mu je hrana (Rajma Chawal) i muzika omiljena. Somija mazi sliku Sohama i ljubi je.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site