Shakti! Sestre 719. epizoda!Somija i Harman se na sudu bore za Sohama!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 719. epizoda!Somija i Harman se na sudu bore za Sohama!

By  | 

Shakti! Sestre 719. epizoda!Somija i Harman se na sudu bore za Sohama!
Harak kaže Prito da se ništa od ovoga ne bi dogodilo da je ranije prihvatio Somiju. Prito kaže da je važno da je sada prihvatio I da su sada prava porodica.Saya zove sve da dodju da jedu. Prito ubedjuje Virana,Shano i Harakl Singa da sednu da jedu.Oni to učine.Harman kaže Somiji da jede ako ništa drugo zbog porodice.Somija kaže Sayi i Prito da se mole i da joj treba blagoslove obe.

Sutradan, Harak i Harman idu u kući svog advokata.Advokat kaže da ne može voditi slučaj kinara, jer će ga izgubiti na prvom ročištu.Varunov advokat kaže da ni jedan advokat neće prihvatiti slučaj kinara.Žena zove advokata u kuhinji i kaže mu da moraju da trpe kinara u kući.Muž joj kaže da ne mogu da se zamere Haraku i da prihvate kinarovu kletvu.Advokatu govori žena da će Somiji servirati kafu u staru prljavu šolju i da će ona tada otići.Somija i Harman ih čuju.Žena služi čaj Somiji i kaže joj da nije imala više novih šolja.Somija kaže da joj nije problem iztogada pije, želi samo da zadrži Sohama.Ona uizima gutljaj kafe.Harman uzima njenu šolju i on otpije gutalj isto.Advokat i njegova žena se osećaju loše kad vide njihovu ljubav.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site